HB Vastgoed 365 nu ook in de cloud! 7 voordelen

HB Vastgoed 365 nu ook in de cloud! 7 voordelen

Voor projectontwikkelaars in vastgoed, van klein tot groot, hebben we positief nieuws: HB vastgoed 365 is nu ook beschikbaar in de AppSource van Microsoft. Controle over projecten, dagelijks inzicht in de financiële positie en snelle rapportages zijn hiermee voor iedere projectontwikkelaar nog bereikbaarder geworden. Wat cloud voor voordelen oplevert? Dat lees je hier:

Voordeel 1: Kostenvoordelen, geen eigen servers meer nodig

HB Vastgoed 365 draait in een public cloud omgeving: het Microsoft Azure platform. Daarom hoeft er niet meer geïnvesteerd te worden in dure eigen servers op locatie. Minder bedrijfsruimte en minder energie levert kostenvoordelen op en:

Voordeel 2: De IT beheerslast verdwijnt

Door het ontbreken van servers is er ook geen eigen IT beheer nodig. De techniek is in feite ‘plug and play’ geworden. Natuurlijk kun je, net zoals bij on premise (eigen servers), nog steeds op onze hulp rekenen bij het inrichten en afstemmen van HB Vastgoed 365 op jouw bedrijfsproces.

Voordeel 3: Flexibel in gebruik

HB Vastgoed 365 in de cloud betekent ook dat er geen (langdurige) looptijd van een overeenkomst is. De benodigde Dynamics 365 Business Central licentie en de HB Vastgoed 365 licentie zijn per maand opzegbaar. In de sterk veranderende vastgoedsector ben je op deze manier nooit financieel gebonden aan nog lopende verplichtingen.

Voordeel 4: Automatische updates, tijdwinst en up-to-date zijn

Bij klanten die HB Vastgoed 365 op een eigen server hebben, dus niet in de cloud werken, moeten we jaarlijks software updates doen, die voor beide partijen vaak tijd- en arbeidsintensief zijn. In de cloud worden updates minimaal twee keer per jaar op het Azure platform doorgevoerd. Deze updates zijn gelijktijdig beschikbaar voor al onze klanten die in de cloud werken, zonder dat er een eigen inspanning voor nodig is. Bovendien werkt iedereen altijd met de allerlaatste functionaliteiten.

Voordeel 5: Een hoge mate van veiligheid

Door gebruik te maken van HB Vastgoed 365 in de cloud heb je ook profijt van de kennis en expertise van security specialisten van Microsoft op het Azure platform. Alle data wordt bovendien opgeslagen binnen Europa volgens de geldende AVG/GDPR wetgeving.

Voordeel 6: Betaalbaar voor iedere projectontwikkelaar

Stijgende kosten van bouwmaterialen en vertragingen in de toevoerlijnen leiden tot meer druk bij projecten. Nauwgezet financieel projectmanagement is meer dan ooit nodig. In een Excel bestand vallen projecten niet meer te managen, ook niet voor nieuwe spelers in de vastgoedmarkt. Grip en inzicht nodig? De Dynamics 365 Business Central licentie en de HB Vastgoed 365 licentie kosten samen slechts €100,00 per maand per user, exclusief btw. Door meer te kunnen doen in minder tijd verdien je deze investering razendsnel terug.

Voordeel 7: Alles werkt samen

Het gebruik van Microsoft Office 365, HB Vastgoed 365, Power Apps zoals Power BI is volledig op elkaar afgestemd. De gebruiker ervaart het als één applicatie en gegevens worden snel en makkelijk uitgewisseld.

Tot slot

Zoals aangegeven helpen we nog steeds bij het efficiënt inrichten van de bedrijfsprocessen en een gestroomlijnde implementatie. Daarnaast adviseren we om een support overeenkomst bij ons af te sluiten. HB Vastgoed 365 blijft immers een volwaardig ERP systeem en niet zomaar een app die je even snel download en in gebruik neemt. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Naar de AppSource

HB Vastgoed 365, maar ook HB Bouwtoelevering 365, HB SmartTrade (zie HB Software 365 | Software oplossingen) en Exsion Reporting zijn hier te downloaden in de AppSource van Microsoft. Al onze applicaties zijn nu, naast on premise, ook in de Azure cloud beschikba


Gerelateerde artikelen

Veel klanten en bezoekers van deze pagina 'HB Vastgoed 365 nu ook in de cloud! 7 voordelen' bekeken ook de onderstaande artikelen:

Scroll naar boven