Bedrijf

HB Software weet in deze snelle wereld het kaf van het koren te scheiden. Zin van onzin. Wat voor ons telt, is of de software voor jou werkt.

HB Vastgoed 365 wordt ontwikkeld door HB Software uit Gouda. In alles wat wij doen staat één filosofie centraal: laat software voor je werken. Dat betekent dat software alles moet kunnen waarmee het jou kan helpen, en dat je aan een dag opleiding genoeg moet hebben om ermee te kunnen werken.

Software moet snel inzetbaar zijn, gemakkelijk bruikbaar zijn voor iedereen die ermee werkt en overal toegankelijk zijn waar dat nodig is. Want een goede informatiestroom maakt een organisatie slimmer en bewuster. Dus hoe meer jij en je collega's ermee kunnen, hoe meer de software voor je werkt.

exsion-bedrijf-hbsoftware-busines-reporting

Alfred van Duren

Managing director

Marcel de Winter

Sr consultant & solution architect

Nicky Oudt

Reporting consultant

Remco van de Meeberg

Sr consultant

Marc Vermeer

Sr business consultant

Over HB Software

HB Software is een team van doorgewinterde professionals. Een complementair team: de disciplines vullen elkaar aan en hebben korte lijnen. Een team dat het vak beheerst en vanuit ervaring ontwikkelt, implementeert en adviseert. Dat geeft onze klanten rust. Uitdagingen worden met een gerust hart bij ons neergelegd in de wetenschap dat er een oplossing komt.

exsion-alfred-400

Alfred

Managing
Director

exsion-jan-400

Jan

Commercieel
manager

exsion-danielle-350

Daniëlle

Secretaresse

Voorwaarden

Onze voorwaarden, disclaimer en privacyverklaring

Scroll naar boven