Trainingen & Workshops

Trainingen en workshops HB Vastgoed & Exsion Reporting

Actie! 3 boosters = 2 betalen

 

Nieuwe Exsion boosters voor NAV en Business Central. 

Leer snel en online jouw rapporten sneller en overzichtelijker te maken met meer data en meer nauwkeurigheid. Maak gebruik van deze krachtige manier van leren en geef jouw vaardigheden en rapporten een boost. Deze verkorte opleidingen bevelen we aan als je al enige tijd met Exsion Reporting werkt en/of de basistraining gehad hebt. De online booster duurt 1 uur. Voor de kosten hoef je het niet laten: € 128,- incl. BTW per booster! Plan je ze alle drie in één keer in dan krijg je er 1 gratis. 

Je verdient de kosten voor deze workshops makkelijk terug doordat je minder tijd kwijt bent aan het maken van een rapport en omdat het rapport sneller werkt en overzichtelijker wordt!  

De boosters worden gegeven op dinsdag en/of donderdag. Geef bij het reserveren aan welke dag jou het beste uitkomt. Na het ontvangen van je aanmelding nemen wij z.s.m. contact met je op om jouw booster(s) in te plannen. 

We hebben de volgende boosters voor je bedacht: 

Gebruik van methode


Hiermee leer je data gegroepeerd uit de database te halen, waardoor het rapport sneller en overzichtelijker wordt. Je maakt nu misschien gebruik van verschillende downloads die je combineert in Excel. Door gebruik te maken van de methode in de download kun je die stap overslaan. 
 

Joins


Je weet dat je verschillende tabellen uit de database kunt combineren. Met Exsion kun je daar een extra verfijning in aanbrengen. Exsion kent verschillende type joins, waardoor je met 1 download precies de gegevens krijgt die je wilt. Het wordt een beetje technisch maar je kunt bijvoorbeeld in 1 keer een selectie maken van klanten die niet betaald hebben (outer join) of een selectie van klanten die wel betaald hebben (inner join). Dit zijn twee voorbeelden van joins; we hebben er wel vijf! Het rapport wordt sneller, je hoeft minder aanvullende handelingen in Excel te doen. 

Expressies


Deze online workshop is voor de specialisten. We hebben hier al ons vernuft in gestoken want met een expressie kun je de kracht van een download combineren met een functie. Hierdoor wordt het rapport sneller en overzichtelijker. 


Meedoen met een Exsion-booster?

Aanmelden Exsion-booster

Meld je aan op Eventbrite en selecteer de boosters die je wilt volgen

Gebruikerstraining HB Vastgoed

Onze HB Vastgoed training is op verschillende manieren te volgen. Het opleidingsplan wordt in samenspraak met jullie opgesteld. Hierbij wordt gekeken naar diverse factoren, zoals jullie kennisniveau, de complexiteit van de dagelijkse werkzaamheden en jullie vaardigheden, evenals de beschikbare tijd.

 

Klassikale training1

Klassikale groepstraining

Een groepstraining door een trainer van HB Software.

on the job

Op jouw werkplek

1-op-1 begeleiding van je dagelijkse werkzaamheden op de werkplek

online 1-op1 training

Online 1-op-1 training

Online 1-op-1 training via TeamViewer of Microsoft Teams. 

 
online groeps training

Online groepstraining

Online groepstraining vanaf twee personen via TeamViewer of Microsoft Teams.

Train de trainer

Train-de-trainerprincipe

We trainen de trainer van jullie bedrijf (de zgn. key-user). Deze key-user kan na deze training eigen medewerkers van het bedrijf trainen.

e-learning

E-learning

Via E-learning-programma’s van Microsoft.
exsion-nav-basis-training-software-cursus

Exsion NAV/Business Central On-Premises | BASIS

Basistraining voor Microsoft Dynamics NAV/Business Central on premises | schrijf je in voor een groepstraining of een online 1 op 1 training

Info
exsion-nav-advanced-training-software-cursus

Exsion NAV/Business Central On-Premises | ADVANCED

Aanvulling op de Exsion NAV/Business Central on premises Basistraining | schrijf je in voor een groepstraining of een online 1 op 1 training

Info
exsion-business-central-basis-training-software-cursus

Exsion Business Central CLOUD

Leren werken met Exsion Business Central CLOUD | schrijf je in voor een groepstraining of een online 1 op 1 training

Info
exsion-ax-basis-training-software-cursus

EXSION AX | BASIS

Leren werken met Exsion AX

Info
Meedoen met een training?

Aanmelden training

Geef bij de training van jouw keuze het aantal deelnemers aan (m.u.v. de gratis Exsion-basistraining, max. 1 per bedrijf bij een onderhouds- en helpdeskabonnement. Geef bij het invullen van de benodigde gegevens aan voor welke dag je kiest. Meld je aan en selecteer je training(en) op EventBrite.

Filosofie en werkwijze

Onze filosofie achter de trainingen is dat je na een korte uitleg onder begeleiding zelf aan de slag gaat. Deze vorm werkt het beste omdat de trainer direct kan inspelen op vragen van de deelnemers. De groepsgrootte is over het algemeen beperkt tot maximaal zes om de deelnemers te kunnen verzekeren van voldoende aandacht. Onze trainers zijn allemaal consultants met praktijkervaring en kunnen je een stap vooruit brengen in de praktijk.

Traininginformatie

De cursuslocatie is ons kantoor in Gouda. Er wordt geoefend op de Cronus-demodatabase. De groepsgrootte is maximaal 6 personen.

Klik op de button "Tickets training". De inschrijving verloopt via Eventbrite.

GROEPSTRAINING:

Geef bij een groepstraining van jouw keuze het aantal deelnemers aan (m.u.v. de gratis Exsion basistraining, max. 1 per bedrijf bij een onderhouds- en helpdeskabonnement. Geef bij het invullen van de benodigde gegevens aan voor welke datum je kiest.

ONLINE TRAINING:
Kies voor een dag en dagdeel wat jou het best uitkomt.
Via Teamviewer of Microsoft Teams krijg je 1 op 1 les van onze Exsion docent.

Scroll naar top