Trainingen

Onze HB Vastgoed training is op verschillende manieren te volgen. Het opleidingsplan wordt in samenspraak met jullie opgesteld. Hierbij wordt gekeken naar diverse factoren, zoals jullie kennisniveau, de complexiteit van de dagelijkse werkzaamheden en jullie vaardigheden, evenals de beschikbare tijd.

 

Klassikale training1

Klassikale groepstraining

Een groepstraining door een trainer van HB Software.

on the job

Op jouw werkplek

1-op-1 begeleiding van je dagelijkse werkzaamheden op de werkplek

online 1-op1 training

Online 1-op-1 training

Online 1-op-1 training via TeamViewer of Microsoft Teams. 

 
online groeps training

Online groepstraining

Online groepstraining vanaf twee personen via TeamViewer of Microsoft Teams.

Train de trainer

Train-de-trainerprincipe

We trainen de trainer van jullie bedrijf (de zgn. key-user). Deze key-user kan na deze training eigen medewerkers van het bedrijf trainen.

e-learning

E-learning

Via E-learning-programma’s van Microsoft.

Meedoen met een training?

Aanmelden training

Geef bij de training van jouw keuze het aantal deelnemers aan. Geef bij het invullen van de benodigde gegevens aan voor welke dag je kiest. Meld je aan via office@hbsoftware.nl.

Onze filosofie en werkwijze

Bij ons gaan trainingen verder dan uitleg - je gaat direct aan de slag! Met groepen van maximaal zes personen zorgen we voor persoonlijke aandacht. Onze consultants beschikken over een schat aan praktijkervaring en begeleiden je naar een hoger niveau.

Aanmelden

Bel ons op (+31) 182 580411 of stuur een e-mail naar office@hbsoftware.nl .

Betaling

Betaling geschiedt via een factuur. Deze ontvang je na je aanmelding per e-mail naar office@hbsoftware.nl of telefonisch: (+31) 182 580411. De betaling dient vooraf plaats te vinden. Dit is een voorwaarde voor inschrijving.

Restitutie

Er is iets tussengekomen en je kunt niet op het geplande tijdslot komen? Verplaats de training naar een andere datum of draag hem over aan iemand anders. Restitutie is niet mogelijk.

Scroll naar boven