Wat kun je doen met HB Vastgoed 365?

Met behulp van HB Vastgoed kun je o.a. geavanceerde rapportages en doorsnedes van je vastgoedprojecten maken.

Functionaliteit HB Vastgoed

Samengevat bestaat de functionaliteit van HB Vastgoed uit:

  • financiële administratie
  • projectadministratie
  • kopersadministratie
  • opdrachten/verplichtingen
  • urenregistratie
  • administratie van leningen
  • transactieregister (optioneel)

Integratie van Microsoft Office

De applicatie is voorzien van zowel een financiële als een projectadministratie en kan gemakkelijk gebruikt worden in combinatie met Microsoft Office.
HB Vastgoed is uitstekend te integreren met Excel of andere applicaties van andere leveranciers (bijvoorbeeld een extern calculatieprogramma of opslag met SharePoint e.d.)

Modulair inzetbaar

Alle projectgegevens kunnen tot op bouwnummerniveau vastgelegd worden. HB Vastgoed is ook voorzien van een administratie voor kopers en leningen, evenals een urenregistratie, kortom een scala aan mogelijkheden die modulair inzetbaar zijn.Dankzij de flexibiliteit van HB Vastgoed kunnen al onze doelgroepen de software naar eigen inzicht en behoefte inzetten, zonder dat hiervoor extra software nodig is.

HB Vastgoed maakt gebruik van de nieuwste technieken van Microsoft Dynamics 365 Business Central en Microsoft 365 (Office).

Tijdwinst en consistentie

Omdat alle gegevens worden opgeslagen in één database, zijn kosten, opbrengsten en budgetten optimaal te bewaken. Elke gebruiker van HB Vastgoed heeft zijn/haar eigen rol en toegangsrechten, waardoor iedereen te zien krijgt wat voor hem/haar bedoeld en direct weet hoe het met de voortgang gesteld is. In HB Vastgoed kun je gemakkelijk entiteiten of bedrijven aanmaken met behulp van een gestandaardiseerde opzet. Hierdoor zijn tijdwinst en consistentie gegarandeerd.

Voorbeeld van HB Vastgoed in de praktijk

BLAUW GROEN HBSoftware_TheEdge_3.25-exsion-1600px

Een klein nieuwbouwproject

Een voorbeeld van HB Vastgoed in de praktijk: stel je bent een vastgoedontwikkelaar en bezig met het opzetten van een kleinschalig woningbouwproject van 4 nieuwbouwwoningen. Je wilt weten hoeveel je aan het project kunt verdienen en wat het verloop van de cashflow is, in verband met de mogelijke financiering.
Bekijk praktijkvoorbeeld

Scroll naar boven